Sponsors


liftcomopwit-e1368126020150Wereldwijde service en kwaliteit
Liftcom is een onderneming met zowel raadgevende als uitvoerende technici met als expertise (container) kraanonderhoud en -revisie en onderhoud en revisie van zware industriële apparatuur. Opererend vanuit Rotterdam Europoort, hèt Europese distributiecentrum beperken onze activiteiten zich niet uitsluitend tot de binnenlandse markt, maar beslaat alle continenten.
 


priWij racen met de banden die we verkopen
Beleeft uw passie op Pirelli banden.
 


image007-e1368125917831Motor liefhebbers in hart en nieren
In het uiterste puntje van Zuid-Holland ligt Rockanje, waar de gebroeders Zuijderwijk de scepter zwaaien over hun eigen MotoPort vestiging. Een motorbedrijf waar motorrijders uit de verre omgeving op af komen. Dat komt onder andere door de enorme keuze die MotoPort Rockanje biedt. De 800m2 grote showroom biedt een ruim aanbod nieuwe motoren van Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Aprilia en Piaggio, waarvan MotoPort Rockanje het dealerschap heeft. Daarnaast vind je er een grote collectie gebruikte motoren, van alle soorten en maten.


ICEES-e1368125841580 ICEES 18 jaar evaring in:
Het installeren, onderhouden en repareren van op componentniveau aan boord van Automatische spoorvolging Satellite Systems van alle verschillende merken. Voorbeelden zijn SeaTel, Orbit, Intellian, KVH & Sailor voor tv op zee, alsmede Internet V-SAT systemen. Omdat onze basis is het repareren van elektronische audio-en videoapparaten meer dan 25 jaar weten we wat er in zit en kan al soort van elektronische storingen te herstellen, zonder dat meer dan boards alleen. Mede door onze dure toestand van de laatste kunst meetapparatuur voor de verschillende systemen die we kunnen vinden fouten makkelijker en beter, zelfs voordat ze zal verschijnen door de klant.


thermoheatopwitInnovation in refractory and passive fire protection

Thermoheat B.V. has been active in refractory, insulation and passive fire protection techniques since 1983. We've grown into a company with a complete package of supplies and services. Quality, safety and professional know-how are still our highest priorities.
With locations in the Netherlands, Portugal and Asia we can provide the most comprehensive range of materials and services to our customers. With more then thirty years active in the industry, we have products and solutions that serve all industrial sectors such as Petrochem, Chemical, Power Generation, Steel, Aluminium, Non Ferrous, Glass, Ceramics, Incineration, Offshore and Induction Heating.


BOolie

Sinds de oprichting in 1987 is BO Motor-Oil uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in Nederland en delen van Europa.
Honderden verschillende BO Motor-Oil producten worden over de gehele wereld geëxporteerd en verkocht via eigen vestigingen en agenten. Een grote onderneming dus? Jawel, groot genoeg om onafhankelijk te zijn en de daarvoor noodzakelijke "know-how" onder eigen regie te verwerven en verder te ontwikkelen. Anderzijds nog "klein" genoeg om snel en flexibel aan de wensen van haar afnemers te voldoen.
Research, kwaliteitscontrole en klantenservice
In de BO Motor-Oil laboratoria zijn ervaren specialisten met behulp van de modernste apparatuur, voortdurend voor onze afnemers beschikbaar. Verder is de constante research op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, alsook de permanente productiecontrole uw garantie voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de toepassing van het product is van groot belang, vandaar dat onze smeertechnische dienst u met adviezen ter zijde staat, onder meer door het opstellen van smeerschema's, aanbevelingslijsten, productanalyses, productinformatie, etc.


ledelux170

 

Led-e-Lux is fabrikant van ledverlichting en is gespecialiseerd in buitenverlichting. Led-e-Lux heeft in haar assortiment zelf ontwikkelde LED tuinverlichting. U kunt onze producten vinden bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Daarnaast maken we led verlichting op maat voor de industrie. U kunt ons vinden op www.ledelux.nl


 rs-cycleparts-e1368126275285RS Cycle parts
voor uw fiets, scooter en fitnes,


vonkGlasservice Vonk is een glaszet/schildersbedrijf in de ruimste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor kapotte beglazing met een 24 uur storingsdienst, tevens bent u bij ons op het juiste adres voor o.a. spiegels, tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas en gestraald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

 

 


Vellekoop_Logo-e1368126384327Welkom bij Administratiekantoor J. Vellekoop B.V. Ruim 25 jaar een ervaren kantoor voor de afwikkeling van al uw administratieve en fiscale taken.
Ons kantoor bestaat uit een team van vijf medewerk(st)ers en is met name gericht op het midden -en kleinbedrijf maar verleent ook diensten aan particulieren.


 


gimoto-e1368125625295Gimoto is reeds een begip op het circuit maar is niet alleen voor de snelle wegracer. Gimoto is er ook voor de supermotard- en minimotocoureur. Tevens is Gimoto er voor de veeleisende tourrijder.
Gimoto onderscheidt zich door de kwaliteit maar ook door de bijna onuitputtelijke mogelijkheden


wolters-e1368126539766Vakgarage Wolters is sinds 1977 gevestigd aan de Molendijk te Oudenhoorn.
Wij zijn een universeel autobedrijf en repareren alle merken en verkopen nieuw en occasions.
Tevens hebben wij een eigen schadeherstelwerkplaats en zijn Bovag en Focwa lid.